contact 064 200 2442
logo

Selidbe Beograd
Najpouzdanija agencija za selidbe

01
01
Novi stanovi

Be creative. Get Noticed!

02
01
Stari stanovi
03
01
Zemljišta

Sve usluge

Besplatna procena vaše selidbe

Kontaktiranjem na naše brojeve telefona: 061/1557-960 u najkracem mogucem roku naš radnik ce doci da proceni Vašu selidbu.
Takva usluga je potpuno besplatna i ne obavezuje stranku ni na koji nacin.

 

Montaža i demontaža
Ako imate deo nameštaja koji je veliki , i cini vam se da ce vam predstavljati problem, naši radnici ce se pobrinuti montažno-demontažnim radovima da se te stvari neoštecene transportuju na njihovo novo mesto. Svaku stvar koju je potrebno oni ce demontirati, a zatim montirati i bece u najboljem mogucem stanju baš kao i pre transporta. Dacemo sve od sebe da vaše pokucanstvo, knjige i sve potrebne stvari budu najbolje moguce spakovani, u jake kartonske kutije, a uz sve to ako želite i dodatnu zaštitu, možemo ga umotati u zaštitnu foliju. Tim naših radnika pakuje vaš nameštaj brzo, spretno i bezbedno.

 

Garancija
I pored brze, kvalitetne, pažljivo i profesionalne odradene selidbe, šteta može da se desi. Verovatnoca je minimalna, ali ako se to ipak desi, odmah se utvrduje cena štete i firma to odmah nadoknaduje.

 

Selidba firmi
Mi vršimo seldibe firmi, kombi prevoz, odnošenje nepotrebnih stvari, montažu i demontažu, prevoz kancelarijske opreme i mnoge druge usluge po najvišim svetskim standardima radimo i montazu i demontazu namestaja i raznih aparata.Skladistenje i pakovanje kancelarije, poslovnog prostora i aparata. Rasklapanje i montaza profesionalnih masina i aparata. Transport i selidbe iz Srbije u Crnu Goru i obratno...

 

Kontaktirajte nas: 061/1557-960