contact 064 200 2442
logo

Selidbe Beograd
Najpouzdanija agencija za selidbe

01
01
Novi stanovi

Be creative. Get Noticed!

02
01
Stari stanovi
03
01
Zemljišta

Selidbe Zvezdara

Selidbe Zvezdara

 

Pakovanje i pripreme za selidbu

 

Od trenutka kada ste doneli odluku o promeni mesta boravka vreme kao da počinje brže da teče. Da bi ste uštedeli na vremenu, brigama, opterećenju, jer danas mnogi od nas jednostavno nemaju vremena da se pakuju, kupuju neophodan materijal za pakovanje, odnosno pripremu stvari za selidbu efikasnije je proces seljenja prepustiti nama jer smo mi firma koja se profesionalno bavio organizacijom i realizacijom selidbi.

 

Da ne biste razmišljali o vašim vrednim stvarim ili manje vrednim  stvarima, pokućinstvu, beloj tehnici, ostalim uredjajima, nameštaju mi ćemo umesto vas obezbediti potrebne kutije, vreće, folije, kartone, stiropor a u cilju da proces transporta na Zvezdaru ili sa Zvezdare protekne ugodno, brzo, bez ikakvih oštećenja stvari i bez stresa za vas.

 

Naravno, ako pripremu želite vi sami da obavite sve pripremne radnje, pročitajte korisne članke na našem sajtu, informišete se putem kontakta sa našim iskusnim radnicima za sve nedoumice kako ne bi ste imali problema u kasnijim fazama selidbe.


Selidba na opštini Zvezdara može da se realizuje brzo, efikasno JEFTINO i bez ikakvih poteškoća ako se na vreme planira, pametno organizuje i naravno, i naravno, ako deo tog posla podelite sa našim iskusnim timom stresa neće biti.

 

U zavisnosti od obima stvari obezbedićemo prikladan ili specijalizovani kombi, eventualno i kamion ako uslovi oko vašeg stambenog objekta i potrebe zahtevaju. Naravno, obučeni, iskusni i uvežbani radnici su nešto što našu firmu izdvaja i favorizuje za selidbu na teritoriji gde je opština Zvezdara.

 

POZOVITE NAS NA 061/1557-960