contact 064 200 2442
logo

Selidbe Beograd
Najpouzdanija agencija za selidbe

01
01
Novi stanovi

Be creative. Get Noticed!

02
01
Stari stanovi
03
01
Zemljišta

Selidbe Voždovac

Selidbe Voždovac

Selidbe Beograd.info vrši usluge svih tipova selidbe, i naš tim je visoko obučen, iskusan i profesionalan i potrudiće se da se vaš preseljaj obavi bez stresa, brzo i pouzdano, na celoj terotoriji Opstine Vozdovac.


Ako vi procenite da je selidba na Voždovcu prevelik zalogaj samo za vas, a po konsultaciji sa nama, mi ćemo se potruditi da organizujemo, isplaniramo i realizujemo sve potrebne poslove počev od pakovanja, pripreme stvari, demontaže nameštaja, pa do utovara, prevoza i kasnije montiranja demontiranih stvari.

 

Na teritoriji opštine Voždovac vršimo selidbu kako stambenih objekata, pojedinih stvari (klavira, kasa, termoakumulacionih peži, rekova) tako i poslovnih prostora, kancelarija.
Za onog ko mora da se preseli, a da ne izgubi svoje dragoceno vreme, najlakša varijanta je da sve poslove prepusti drugome, na primer aganeciji, koja ima ljude, sredstva i iskustvo kako to da se obavi što pre, što sigurnije i što jednostavnije. Jer takve firme imaju znanja i specijalna sredstva kojima mogu da obezbede skupe stvari, da ih pravilno zaštete da se tokom prevoza ili utovara i istovara ne bi oštetile. I naravno da na kraju, kada se podvuče crta, takva selidba u globalu košta manje jer i vreme je danas sinonim za novac.


Najčešći način preseljenja je da vlasnici objekta ili stvari u saradnji sa specijalizovanim firmama zajedno isplaniraju i sprovedu ceo postupak seoba sa ili na opštinu Voždovac. Vlasnici ili lica koja oni zaduže su tu najčešće da kontrolišu proces, da ga koordiniraju i pripreme sve neophodne elemente, od pristupnih mesta, obaveštavanja komšiluka, liftova pa do praćenja prenosa, utovara.

 

Pozovite nas na telefon 061/1557-960